StopStopCar
support@stopcar.com.ua
Спільні поїздки з попутниками -чудова альтернатива громадському транспорту.
Я люблю подорожувати, тому ви можете собі уявити моє розчарування, коли я дізнався, що мій місцевий залізничний вокзал буде закрито на п’ять місяців.
З громадським транспортом у моєму районі дуже погано, бо всі воліють керувати автомобілем.
На жаль, я не маю машини, і я зрозумів, що можу їздити з водіями попутниками, які їдуть на своїх машинах, і часто беруть із собою попутників, щоб компенсувати вартість палива на поїздку.
Почав шукати в інтернеті сервіси пошуку попутників, і натрапив на мобільний додаток StopStopCar – в якому водій пропонує поїздку його маршрутом, а пасажири бронюють місця в поїздці.
Ціни за посадкове місце в автомобілі пропонують значно нижче вартості квитка у громадському транспорті.
Внаслідок цього спільне використання автомобілів є альтернативою громадському транспорту, тому що кожен попутник у машині поділяє вартість бензину за спільну поїздку.
Нещодавно я скористався цим сервісом – скачав додаток StopStopCar на свій смартфон, у пошуку відразу знайшов кілька поїздок моїм маршрутом.
Профілі водіїв надавали багато інформації про них, як-от їх ім’я, вік, а також відгуки попередніх пасажирів.
Я вирішив подорожувати з дамою, яка мала дуже хороші відгуки. Я натиснув кнопку забронювати подорож. За кілька хвилин вона зв’язалася зі мною для уточнення деталей поїздки – домовилися зустрітися з нею у центрі міста.
Подорожувати чи їздити на роботу до сусіднього міста з незнайомцем може здатися досить страшним, але є деякі заходи безпеки.
Можете подивитися оцінки водіїв, прочитати відгуки і вирішити, чи волієте ви подорожувати з молодим чи літнім чоловіком чи жінкою.
Якщо у вас є якісь сумніви, вам не слід подорожувати з цією людиною і продовжувати читати профілі інших людей, доки ви не знайдете когось, хто вам сподобається.
Зрештою, я б порекомендував подорожувати з другом, щоб у машині було знайоме обличчя.
У мене був дуже хороший досвід спільних поїздок із водіями, яких я знаходив на сервісі Стопкар. Мало того, що подорож була дуже дешевою, водій та інші пасажири були дуже доброзичливими.
Під час поїздки ми здорово потоваришували, тепер спілкуємось у соціальних мережах.
Спільні поїздки можуть стати майбутнім подорожей!
Оскільки ціни на поїзди та бензин зростають, як водії, так і пасажири можуть отримати вигоду з цього дешевшого виду транспорту.
Однак, можливо, більш важливим є те, що спільне використання автомобілів надає фантастичну можливість познайомитися з цікавими людьми під час ваших подорожей.